Post by eralstataphva on Mar 7, 2022 23:05:26 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod palju ressurssi ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
RealmCraft 3D Mine Block World Pakikipagsapalaran ayuu
Mulle meeldib, kuidas mäng tegelikult välja näeb. Graafika on hea ja mobid on ka kenad... Minu probleem on selles.. 1,kontroller on natuke väike ja raskesti juhitav.. 2,graafika, kui ma selle kõige kõrgemaks keerasin, jääb nagu jama. Ma pidin ehitama, kui viivitus üle tuleb...... Mul ei ole reklaamidega probleeme, sest neid ei kuvata isegi üks kord....... Btw. Ma kasutan seda rakendust alates 2017. aasta detsembrist ja mulle meeldib see nii väga..... Täpselt nagu minecraft...
Peate tõesti määrama, kui palju reklaame esitatakse, nagu sõna otseses mõttes iga kord, kui ma midagi teen, on reklaam, mida ma pean vaatama. Mulle meeldib see mäng väga, aga mul hakkab iga 3 minuti tagant reklaami vaatamisest tõesti tüdimus. teha reklaamsaadet üks kord iga 30 minuti järel või midagi, see on naeruväärne, see on loll ma mõtlen ru reklaamide eest raha teenimist või teete seda inimeste vihastamiseks???
Parem kui minecraft Sellegipoolest peate mängule lisama kõik mitme mängijaga komponendid, sealhulgas ellujäämisrežiimi, et teie allalaadimised ja meie lõbu suureneksid.
Sama hea kui aventure craft meeldib 😁😀🤗
See mäng hakkab mind häirima. Olen seda mängu juba umbes 2 kuud mänginud ja täna hommikul avan selle. Osa mai hoonest on puudu ja puuduvad kõik teemantplokid, smaragdimaak ja lapis lazuli plokk. Panin need oma majas kasti. Miks minuga juhtub? See on juba teine kord. Ma istutan oma maja kõrvale akaatsiapuu. Ka see on läinud? . Kas see mäng on varemed? Vastake mulle
Mulle meeldib see kontseptsioon, kuid ASJAD EI PÄÄSTA. Ehitasin mäe küljele väikese maja ja täiustasin seda terve päeva. Hakkan hiljem küla ehitama ja mu maja on kadunud. See ei olnud midagi tohutut, mulle lihtsalt meeldis see, kuidas see välja nägi ja ma andsin sellele mõned kenad puudutused.
See on tore, kuid see ei lase mind üheski kohandatud mängus, mida saaksin ise ehitada, kuid ma ei lähe mujale maailma, nii et see pole parim, sellepärast andsin 3 tärni mõne asja, mida oleks hea pange mängu isif, kui saaksite valida linna ja see laseb mind ise sisse
See on tore mäng, aga ma ei saa maailmu alla laadida.. kui proovin seda alla laadida, käivitub see algusest peale.. Loodan, et saate selle parandada, sest ma tõesti tahan seda mängu mängida😭😭
Suurepärane mäng, tapab nii palju aega, üks probleem, mida just hiljuti märkasin, on probleem külades, mis ei tasanda tükke enne laadimist. Vähendage see kahe tärnini pärast seda, kui keerukas elektriuks, mis töötas, ebaõnnestus pärast seda, kui elekter ei lülitunud enam sisse. Ma pean kogu oma peidetud ukse hävitama ja uuesti üles ehitama, et pääseda oma alumisse portaaliruumi.
Palun lisage üksikmaailmas mitmikmäng, sest soovite mängida ilma sõpradeta, palun, palun, me tahame sõbraga maailma jagada ja tahame koos mängida, me ei taha mängida loominguliselt, soovite mängida Survivalis
Pls pane midagi sinna, kus on külaelanikud ja saame nendega kaubelda...hoidke ka ilusaid disainiga lemmikloomi... pls hoidke midagi, mille juures saaksime toolidel istuda...saame kummardada seemneid ja kasvatada oma taimi ja palju muud... .
See on viirus
Alguses oli mäng fantastiline, kuid siis tegin oma esimese lisamise ja ma ei pahandanud nii palju, kuna see oli esimene kord, kuid siis sain iga viie sekundi tagant aina lisasid, mis põhjustas mulle palju surma. Lisaks jätkake samas vaimus, loodan, et saate mängu paremaks muuta. 😊 Kõik, inimesed, peaksite seda mängu mängima, kui te ei pahanda võistlejate lisade vastu.
Reklaamid hõivavad 1/4 ekraanist ja te ei saa reklaamidega midagi peale hakata. Peate nendega mängima ja te ei saa teha seda, mida soovite.
Ma armastan seda mängu !! selle ülilõbus. Kuid hindan seda 3 tärniga, kuna viimati tegin ellujäämises uue maailma ja see pani mind kividega tuppa ja mulle ei meeldi loomingulises tegevuses käia, sest ma vihkan petmist. Teiseks ei saanud ma külasid teemantide/smaragdidega kaubelda trahvida. Ja lõpuks, kas saate lisada veel kraami, mune, jooki, maake ja maagilisi pliiatseid nagu Aphmau videos? Ja mingi kahanev jook??? Tänan, kui soovite. Btw Soovitan inimestel see rakendus alla laadida
Parim mäng läbi aegade, kuid probleemiks on reklaamid iga kord, kui ma laost midagi välja võtan, kuvatakse reklaame, palun parandage see
Kas teile meeldivad loomingulised kaevandused, ellujäämishoonete liivakastid ja käsitöömängud? Sellised mängud, milles saate uurida 3D-maailmu, võidelda mobidega, hävitada ja ehitada kuubikuid? Kui "jah", siis on tasuta Realmcrafti liivakast just see, mida otsite! REALMCRAFTI OMADUSED ► Põnev AVATUD MAAILM, milles kõik koosneb 3D-kuubikutest. Selles lõputus maailmas, kus on protseduuriline genereerimine, otsustate ainult teie, kuhu minna ja mida teha! ► LOO MAAILMA. Hävitage kuubikud, koguge klotse, liigutage neid nii nagu soovite ja kr
Hea, kuid on vigu, mis panevad mind liiga kõrgele hüppama, eriti äkilised FPS-i langused. Palun parandage see?
Olgu, see mäng on suurepärane, see on lihtsalt tõrge! Nad on kohutavad! Nagu siis, kui proovin detaile lisada või ehitada, hakkab see tõrgeteta ja lõhun lõpuks suure osa majast. Ma tean, et see pole minu tahvelarvuti. See juhtus ainult siis, kui seda värskendasite, enne kui see oli suurepärane mäng, kuid nüüd pean andma sellele tõrgete tõttu 2 tärni hinnangu. Palun parandage see. Ma arvan, et kui see parandataks, oleks see parem mäng. Aitäh, ma proovin ära.
Suurepärane rakendus. Mul on see kõigis meie seadmetes. Minu lapsed õpivad selle mängu kaudu nii palju kasulikke oskusi. Ma armastan seda samuti. Mõne seadme puhul on see liiga udune, et struktuuri väga kaua hoida. Udus olles on lihtne oma tööd kaotada. Kindlasti soovitan. Soovin, et valgustite jaoks oleks rohkem võimalusi.
Väga halb, palun ärge installige. Ma ehitasin selles mängus maailma ja kaks päeva hiljem läksin oma päästetud maailma kontrollima. Endalegi üllatuseks olin ma keset madalat ja pidin ehitama, et päästetud maailma tagasi jõuda, kuid sinna jõudes olid kõik päästetud kadunud! Üritasin tagasi saada ja midagi ei tulnud. See oli minu aja raiskamine ja maailma kaotamine on mind tõsiselt häirinud.
Rakendus on ok, kuid sellel on palju reklaame, kui reklaam hüppab, külmutab see mängu 2 või 3 minutiks ja reklaami isegi ei kuvata, nii et mäng hangub ilma põhjuseta. Samuti on sellel väga halvad juhtnupud, kui käin või keeran, see lõhub kõik.
Ma armastan seda mängu, mulle meeldib graafika, kuid ainus probleem, mida ma kogen, on klotside ja vaipade värv. Kui panen oranži klotsid, on värv valge, sama vaibal. Nii et praegu annan ainult 3 tärni, Loodan, et see probleem laheneb peagi☺️
See on ok mäng, kuid iga kord, kui ma oma hobuse või koera suren, on raske leida sadulaid ja... ... selle mängimisel pole lõppu ega mõtet. Pole lõplikku ülemust ega eesmärki, see muutub päeva või paari pärast igavaks.
Sellel on palju asju, kuid probleem on fpc, see jääb palju maha. Vaatamata sellele on see väga tore ja mulle meeldib munasõdade mäng nagu minecraftist, kuid sellel pole portaali lõppu ja ender draakonit, peale selle, et sellel on kõik, mis mulle meeldib.
Nii kurb
Varem oli see lõbus mäng, kuid pärast viimast värskendust näevad klotsid nüüd veidi naljakad välja (koos teiste animatsioonidega) ja ei pääse läbi väravate koos mõne muu asjaga. Kustutasin mängu, et näha, kas see parandab asja, nüüd on muidugi kõik minu edusammud kadunud ja see on sama. äsja laetud maailmas tundub, et külakirstud on täispuidust klotsid ja neist ei saa midagi välja. Loodan, et nad parandavad selle ja saan tagasi 5 tärni, kuid praegu on mäng nõme
Seal on viga. Kui komparaator lülitub sisse pärast signaali saamist täidetud punkrist, ei lülitu see välja, kui punker on tühi ja annab signaali edasi. See muudab esemesorteerija loomise keeruliseks. Palun parandage see võimalikult kiiresti.
Royal Knight Tales – Anime RPG ایفای نقش ctse
Ma pole kindel, kuidas ma seda ütlen, kuid see on lihtsalt Minecrafti koopia koos modifitseeritud mänguviisi ja tekstuuridega. Üldiselt on see mäng lõbus, kuid mitte liiga, sest Minecraft on plokkmäng, mitte 5D-mudelite mäng, nii et see on sõna otseses mõttes neetud režiimiga Minecraft.
Mulle meeldis see mäng, aga kui see desinstalliti, siis maailma, mida ma ehitasin, polnud enam olemas, ma pidin alustama kõike algusest. Olin Google Playsse sisse logitud. annaksin 5 tärni hinnangu, kui saaksin oma praeguse mängu oleku salvestada.
Jah! Ma tõesti naudin seda mängu! See mäng on nagu Minecraft ja ma nimetasin seda mängu ka mini-Minecraftiks, kõik asjad on selles mängus head ja sellepärast mulle see mäng väga meeldib!.
Mäng on okei ... mõned funktsioonid ei tööta ilma Internetita ja kui avate võrgu, siis segab teid nii palju reklaame.
Vaata natukene hakip
See mäng on tore. Kuid palun lisage ander draakon ja tortal ja mesilane, vesirohi ja palju koletisi, pilager, panda, bambus, elitra jne. Annan 4 tärni.
Hea rakendus. Hea mõte oleks lisada mängule bossid, End dimensioon.
Palun lisage sellele zombisid, skelette, ämblikke, nõidu jne, mille eest saame end kaitsta ja lasta meil ehitada hooneid (mitte ostes) selliste koostisosade järgi nagu puu, mustus, munakivid, tammepuust astmed (valmistatud meisterdamislaua järgi) puu kasutamine), laudade meisterdamine jne.
See mäng on tõesti imelik, sellel on hea potentsiaal, kuid sellega kaasnevad probleemid on sageli nii halvad, et tekitavad sind mõnes kohas maailmas nii kaugel sinu kodust ja kustutavad kõik inventari see juhtus minuga esimeses ehitatud majas ja ma kaotasin selle teises majas, mille ma ehitasin, see teeb seda, kuid olen teinud teepunkte, kuid siis kustutab see ka teepunktid, nagu tere? Kas ma ei tohi oma mängu salvestada??? Miks ma kuden kodust eemale, kui tegin sinna kudemispunkti??
See on õnnelik mäng, kuid palun lisage nii võimas koletis, et võidate koletise, nii et võidate mängu
TEI TELLURION...KAS SAATE MULLE TEENIST TEHA: PALUN PARANDAGE OMA MÄNGUPADI TUNDLIKKUS JA PUUDUTUSPUNKT...KUNA SEE MAJA EHITAMISEL JA MOBIEST JOOKSMISEL TÕESTI SEGA MIND...PALUME KA PLOKKI VÄLJA TÖÖTADA AEGA! TÕESTI tüütu, KUI ÄMBLIK JÄHTSULT ILUS MINU TAGA ISEGI MINU MAJA JA JÄLKI JÄRGI LEHED NAGU POLE SEAL !!! ARGH !!!
Ma armastan seda võrgus, kui ma seda mängisin, kui ma olin nagu laps, ma armastasin võrgus, ma armastan lumesõda, kuid üks probleem, kui mulle meeldib proovida vannituba teha, kui panen kraanikausi osa, pöörab see teistpidi Ma ei taha, et see oleks. Mul kulus selle probleemi lahendamiseks 20 minutit ja palun PARANDAGE SEE TULED, KUI TE EI PARANDA, KEERAGE LAUA JA MUUDUTE 2 TÄRNI HINNEKS, PALUN PARANDAGE PARANDAGE. See käib närvidele ja ajab hulluks. Ja mööbel mulle meeldib 😁😁aitäh uuuuu(^∇^)(つ✧ω✧)つ
#Andke oma hinnangud 1 ja kirjutage sellesse mängu väljakutsesse head mõtted. Taimer hakkab kohe käima🤧😂😂. Mäng on tõesti hea, sest ma saan mängus peaaegu kõike teha, näiteks ehitada või midagi toredat, kuid ma tahan, et lisaksite rohkem nagu sõidukitele rohkem värve hobuste nahale ja ma soovin, et lisaksite mütsi, saapad, kindad, püsisoomuse. , ja muud jututoa jaoks mõeldud asjad muudavad selle püsivaks. Tahaksin hinnata 5 tärni, kuid nad ütlesid, et see on väljakutse
See mäng on väga põnev. Mulle meeldis ka graafika. Poiss. Päris minecraftis pole see nii nagu vallas käsitöös. Kui on valida, mida valida. Ma valin kuningliku käsitöö. Kuid probleem on selles, et selles on erinevad nimed. Lõpumees minecrafti käsitöös. Ja tõeline minecrafti käsitöö. Seal on nightcrawler
Mulle meeldib mäng ja graafika , aga mul on soov teha mängus veevärskendus , kui teed trepiga basseini , ei täida trepi vahet veega , mis mulle ei meeldi ja kui näed midagi pikema vahemaa tagant pole selge, see on nagu udutüüp või mis tahes asi, ma loodan, et teete sellega midagi ja tänan teid nii hea mängu eest.